Fletet e Verdha Shqiptare !
Kerko

 Antaret
Identifikim !
Adresa email :

Fjalekalimi :Harrova fjalekalimin !
Regjistrim !
 
 Publicitet
 
 Top Bizneset
Ambasada Greke Ambasada Greke
Ambasada Kanadeze Ambasada Kanadeze
Ambasada Shqiptare ne France Ambasada Shqiptare ne France
KOSOVA IMMOBILIEN agjenjon shitblerje patundshmeri, paluajtshmeri në Prishtin KOSOVA IMMOBILIEN agjenjon shitblerje patundshmeri, paluajtshmeri në Prishtin
Ambasada Bullgare Ambasada Bullgare
Ambasada Gjermane Ambasada Gjermane
Ambasada Franceze Ambasada Franceze
Ambasada Kroate Ambasada Kroate
Ambasada Austriake Ambasada Austriake

 
 Top Kategorite
Ambasada Ambasada
Ambasadat Shqiptare Ambasadat Shqiptare
Agjensi Imobiliare Agjensi Imobiliare
Agjensi Udhetimi Agjensi Udhetimi
Shkolla dhe Universitete Shkolla dhe Universitete
Import - Export Import - Export
Sherbime te Ndryshme Sherbime te Ndryshme
Materiale Ndertimi Materiale Ndertimi
Makina te perdorura Makina te perdorura
Shites Makinash Shites Makinash
 
Perse te Regjistrohem ne Fletet e Verdha ?
Mbi FleteteVerdha.info

Mbi Fletet e VerdhaFleteteverdha.info u krijua per here te pare ne muajin Maj te vitit 2005. Edhe pse nuk pati mirembajtjen e duhur u regjistruan mjaft biznese te vogla dhe te medha, brenda apo jashte territorit Shqiptar. Edhe pse emri i domainit mund ti perngjaje firmes zyrtare Flete Te Verdha kjo faqe nuk ka asnje lidhje me te. Duke qene se tashme domaini eshte ne pronesine tone, mendojme ta shfrytezojme sa me mire, jo per qellime fitimprurese apo per qellime konkurence ndaj Flete te Verdha si sherbim web apo ne leter. Ne alternative do te perdornim te njejtin projekt me nje emer domaini tjeter. I kerkojme bizneseve te regjistruara te kene kujdes ne pranimin e ofertave ne emrin tone pasi nuk jemi ne treg dhe nuk do te jemi ndonjehere me kete emer domaini.
Versioni i ri i faqes !
Fletet e Verdha
Versioni i ri i faqes nder funksionet kryesore te versionit te meparshem ofron publikimin e produkteve dhe sherbimeve te bizneseve. Keshtu, bizneset do te kene nje URL tyren publike e cila do ti perngjaje nje vitrine ku reklamohen produktet dhe sherbimet e tyre. Ne kete menyre jo vetem rritet reklamimi si biznes por rritet dhe interesi i popullsise Shqiptare ne internet per te studjuar me mire keto produkte apo sherbime konkretisht. Cdo biznes ka mundesine e marjes se kontakteve nga ana e vizitoreve me detaje te specifikuara ne rastin e kerkimit te nje oferte apo porositjen e nje produkti apo sherbimi.
Edhe pse egzistojne shume faqe web qe kryejne kete sherbim, shpresojme qe te jemi nga te paret ne Shqiperi qe do te ndihmojme konkretisht bizneset ne web advertising dhe ne konceptimin e pergjithshem te dyqaneve virtuale ne internet.
Keni nevoje per ndihme ?

Ndihme.infoDuke qene se mund te jene te shumta pyetjet apo informacionet ne lidhje me funksionet dhe perdorimin e kesaj faqeje web, kemi ndertuar nje kategori te posatshme ne Ndihme.info, Ne qofte se keni nevoje per ndonje informacion apo pergjigje ju ftojme te klikoni ne linkun e meposhtem :

Hap Ndihme.info ne kategorine Fletet E Verdha!


   Kategorite e Bizneseve
Agjensi Imobiliare (13)
Agjensi Modelimi (3)
Agjensi Reklamimi (4)
Agjensi Udhetimi (22)
Ambasada (35)
Ambasadat Shqiptare (29)
Arkitekte (4)
Automjete me Qera (1)
Avokate (9)
Banka (3)
Duralumin (1)
Eksportues (3)
Elektro Shtepiake (4)
Farmaci (3)
Farmaci Blegtoriale (1)
Farmaci Bujqesore (1)
Gazeta (5)
Hotele (10)
I.S.P (3)
Import - Export (28)
Institucione Shteterore (3)
Internet Caffe (7)
Kompjutera (15)
Kompjutera - Grafike (2)
Kompjutera - Networkig (2)
Kompjutera - Riparime (1)
Kompjutera - Software (4)
Kozmetike (5)
Librari (1)
Lloto Sport (1)
Makina te perdorura (1)
Materiale Elektrike (3)
Materiale Ndertimi (18)
Materiale Paketimi (1)
Media (10)
Ministri Shqiptare (7)
Ndermarrje Ushqimore (4)
O.J.F (9)
Pajisje Elektrike (1)
Perkthyes / Interpret (10)
Perpunim Mermeri (3)
Piceri (3)
Piktore (2)
Produkte Bujqesore (2)
Produkte Qeramike (2)
Restorante (7)
Riparime Elektronike (1)
Rrobaqepesi (2)
Servise Makinash (4)
Sherbime Biznesi (12)
Sherbime Dentare (1)
Sherbime Financiare (3)
Sherbime Ligjore (1)
Sherbime Shendetesore (3)
Sherbime te Ndryshme (19)
Shites Makinash (2)
Shkolla dhe Universitete (26)
Shoqata (5)
Shtepi Botuese (1)
Studio Grafike (7)
Telefonia Celulare (5)
Telekomunikacioni (3)
Transporte (2)
Vajra (1)
Veshmbathje - Per Gra (1)
Web Design (5)
Zbavitje (7)
 

   Links

Perkujdesje | Portali Shqiptar | Shtypi Shqiptar | Thashetheme | Lojra | Lojra me Barbi | Lojra me Makina | Lojra per femije | Lojra Online | Portal Multimedial | Ndihme | Si te dobesohemi
 

 
© Fletet e Verdha Shqiptare 2005-2009 , Powered by PikaCMS!